1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

We stellen u voor aan Magic Lady van Dorperheide, geboren in onze familiestallen. Met haar bloedlijn, als dochter van Zilverstar T en kleindochter van Tauber van het Kapelhof kan ze niet anders dan haar naam waarmaken.

Helaas hebben de omstandigheden anders gekozen over haar lot en kan ze door een ongeval niet meer zelf meelopen in de sportwereld. Toch willen we deze 6 jarige merrie een kans geven om haar naam op de kaart te zetten. Daarom bieden we jullie de unieke kans om deze nakomeling van onze eigen stoeterij te kopen.

Zilverstar T heeft met Nicola een succesvolle carrière op 1.60m niveau. De vader van de moeder van Magic Lady, Tauber van het Kapelhof is zeker ook benoemenswaardig. Samen met Ludo overwon hij maar liefst 50 internationale proeven en belandde hij tot 100 maal in de top 3. Ook grootmoeder Igoline de Calips presteerde op internationaal niveau met Allison Firestone. 

 

Zie jij het al helemaal zitten, enkele succesvolle nakomelingen van onze Magic Lady? Neem dan contact op met Carmen Cremers. Zij zal u vrijblijvend informeren.
Contactgegevens:
+32 472 74 15 69

info [at] philippaerts.be

Ook hier kun je meer informatie vinden.