In deze steeds evoluerende wereld werd het ook voor ons alsmaar  belangrijker om veranderingen in te zetten waar mogelijk. De huidige communicatiemiddelen maken het mogelijk om ons met jullie  te verbinden en op deze manier onze passie, de paarden, te delen.

Met veel trots stellen we jullie onze nieuwe naam voor: Philippaerts We Live Horses. Deze gaat gepaard met een vernieuwing van ons logo, onze website en kleding alsook onze communicatie met jullie.  Jullie kunnen ons volgen via onze vernieuwde website, instagram, Facebook...

We zullen niet enkel onze agenda’s, resultaten en laatste nieuws delen, maar we geven ook regelmatig een blik achter de schermen. Graag vertellen jullie hoe we met de paarden en met elkaar, als familie en als team omgaan . Omdat bij ons verschillende paarden met elk hun eigen verhaal en karakter huizen, zullen we regelmatig hun verhalen delen.

Ben je zelf op zoek naar een sportpaard, dan hopen wij  jou te kunnen helpen het paard te vinden dat van heel groot belang kan zijn. Zoals Darco dat was voor onze familie.  

Wil je graag zelf jouw eigen paard voorstellen aan ons? Ook dan zijn we zeker geïnteresseerd in dit verhaal.