Zoals de traditie het wil sluit de familie Philippaerts het jaar af in eigen land. Vanaf tweede Kerstdag ligt de focus volledig op Jumping Mechelen. Iedereen van de familie zal aanwezig zijn. En als we zeggen iedereen, dan bedoelen we ook echt iedereen. Uniek aan Jumping Mechelen is dat niet alleen Nicola, Olivier, Thibault en Anthony hier het beste van zichzelf zullen geven, maar ook papa Ludo zal in de ring verschijnen.  Stijn Timmerman, onze nieuwe stalruiter zal eveneens van de partij zijn en vertegenwoordigt team Philippaerts - We Live Horses in de CSI 2*.

Ludo geeft op dinsdag 26 december het startschot van een fantastische wedstrijdweek. Zijn ruiterplunje inclusief tok zijn van onder het stof gehaald, de trainingen zijn achter de rug want samen met andere classics neemt hij deel aan de Belgian Star Masters. Zijn kroost staat hem bij en zal niet enkel naast de piste staan om hem te steunen, maar vertegenwoordigt het team doorheen verschillende proeven. Mama Veronique houdt vanuit de tribunes een oogje in het zeil. 

Het hoogtepunt voor de jongste generatie? Dat moet Olivier en Nicola’s deelname aan de  Wereldbeker zijn op zaterdag. Olivier in het zadel van H&M Legend of Love, Nicola met H&M Harley van de Bisschop. Deze spannende strijd die ze tegen elkaar opnemen is niet enkel het einde van Jumping Mechelen, maar betekent ook ineens hun laatste proef voor het jaar 2017.

Dinsdag blikken we vooruit op Jumping Mechelen.

We wensen jullie een zalige kerst! 

26/12 - 30/12/2017

Jumping Mechelen CSI***** - W Mechelen BE