1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Het is tijd geworden om afscheid te nemen van de fantastische ruin D. Cancarra A.C. . Na al deze jaren in de Philippaerts stallen werd het tijd om zijn horizonten te verbreden en een stapje in een nieuwe wereld te zetten, bij zijn nieuwe eigenaars, de familie Tisbo.

Oorspronkelijk nam Thibault de teugels in handen. “Samen behaalden we enkele mooie resultaten.”, vertelt een dankbare Thibault, “Wat ik aan hem bewonderde, en ook nooit zal vergeten is zijn instelling. Deze zit altijd goed.”.

Maar ook Olivier zag veel potentieel in Cancarra, en kroop in zijn zadel. “We zijn er blij met zijn nieuwe eigenaars. Cancarra heeft veel in zijn mars. Hij begon net beter en beter te lopen, en deed mee aan wedstrijden op steeds hoger niveau. Ik ben er zeker van dat we nog niet alles van hem hebben gezien, en ik hoop dat we het beste van hem mogen zien met de familie Tisbo.”

Vaarwel Cancarra, bedankt voor alle mooie momenten, geweldige sport en vele overwinningen. Heel veel succes aan de nieuwe eigenaars!