LGCT Mexico 2022
LGCT Mexico 2022

LGCT Mexico 2022

Deze week keren we allemaal zuidwaarts, de ene al wat verder dan de ander. Nicola en Olivier vliegen naar Mexico. Ludo, Thibault en Anthony anderzijds trekken naar Frankrijk.

De tweeling is present tijdens de Longines Global Champions Tour van Mexico. H&M Legend of Love, Zayado, Katanga v/h Dingeshof en Moya van de Bisschop zakten na de manche in Miami rechtstreeks af naar Mexico. Zo konden ze een beetje rusten en gewend raken aan Mexico City’s Campo Marte. Het is de derde keer dat de Stockholm Hearts het zullen opnemen tegen de andere teams in de Global Champions League. 

Ludo en Thibault reizen naar Saint-Tropez voor de derde editie van de Hubside Spring Tour. Ludo rijdt mee met Dhalida Diamant vd Krekebeke Z, Obama de la Linière, Kapatero F en Mr Idol S. Ook Thibault rijdt binnen met vier paarden, namelijk Aqaba de l’ Éau, Broadway De Mormoulin, Derby de Riverland en New Life van het Hellenhof.

Anthony gaat ook naar Frankrijk, maar is iets minder lang onderweg. Hij doet mee aan de BIP CSIO in Fontainebleu. Calypso, Gydine en Ginger Ale gaan met hem mee. 

27/04 - 01/05/2022

Longines Global Champions Tour of Mexico City CSI***** Mexico City MX

28/04 - 01/05/2022

Hubside Spring Tour - w3 CIS***** Grimaud - Golfe de St.Tropez FR

28/04 - 01/05/2022

BIP CSIO Fontainebleau FR