Eijkhof Elexia
Eijkhof Elexia
1 / 3

Eijkhof Elexia

Dagada des Grevis
Dagada des Grevis
2 / 3

Dagada des Grevis

3 / 3

Tussen 10 en 12 december lanceert The Auction hun 2020 Winter Sale online.

The Auction ontstond in 2019 vanuit het doel meer transparantie en aanzien te scheppen voor de paardensport. Dit niet enkel onder de huidige paardenliefhebbers, maar ook om nieuwe investeerders aan te trekken. 

 Het volledige concept is gebaseerd op innovatie en strenge kwaliteitsvereisten. Een strenge, nauwgezette selectieprocedure ging vooraf aan de selectie Europese bloedlijnen en talenten die momenteel online staan.  Elk paard op zich is uniek, speciaal en uiterst getalenteerd. 

Wij, als gepassioneerde paardenfamilie en ruiters op internationaal niveau, zijn natuurlijk enthousiast en trots dat we mee onze schouders onder dit concept kunnen zetten. We presenteren zelf ook maar liefst 10 van onze paarden op de veiling.  Zo is er bijvoorbeeld Eijkhof Elexia, die op 155 Grand Prix level springt, of  de 7-jarige Dagada des Grevis  die onlangs nog 7e  eindigde op het Franse Kampioenschap in Fontainebleau.  Het zijn stuk voor stuk uitzonderlijke, getalenteerde en beloftevolle Grand Prix horses.

Ontdek de 2020 Winter Collection hier en mis de opening van de online veiling niet nu donderdag, 10 december om 12u.