De familie Philippaerts wenst haar fans, partners, eigenaars, organisatoren van wedstrijden, leden van de media en iedereen die haar een warm hart toedraagt prettige eindejaarsfeesten. Maak er een gezond, mooi, ambitieus en sportief 2019 van.

Voor onze familie was 2018 een topjaar. Een ‘Grand Cru’! Voor Anthony was 2018 het jaar van de definitieve doorbraak. Thibault ging op zoek en vond bevestiging van zijn goede prestaties uit 2017. In Mechelen reed hij zijn eerste vijfsterrenwedstrijd. In 2019 treedt hij in competitie bij de senioren en hoopt hij zijn leerproces verder te zetten.

Nicola Philippaerts won in juni 2018 zijn eerste wedstrijd in de Longines Global Champions Tour. Eén maand later deed hij dat nog eens over. Het WK was een minder moment. Een slechte smaak die enkele weken later werd doorgespoeld met winst in de Nations Cup.

Olivier Philippaerts reed een prima wereldbeker, sprokkelde regelmatig punten en is met zijn resultaat van Jumping Mechelen quasi zeker van een plaats in de wereldbekerfinale die begin april in Göteborg zal doorgaan.

Wat de ambities en de programma’s van 2019 zijn vertellen we jullie graag halfweg januari.