H&M Chilli Willi
H&M Chilli Willi

H&M Chilli Willi

H&M Chilli Willi’s eerste nakomelingen zijn goed op weg om gekeurd te worden als dekhengst. 

Deze Champion van het Keizershof Z (Chilli Willi x For Pleasure) bijvoorbeeld is de eerste zoon van Chilli Willi die mee deed aan de hengstenkeuring bij KWPN en doorliep alvast met glans de eerste selectieprocedure. Het ziet er dus naar uit dat Chilli Willi's genen goed worden doorgegeven… Ook op andere lijsten beginnen zijn eerste nakomelingen te verschijnen. Zo zitten er 4 in de keuring voor BWP. 

Ons team wil bij deze dan ook alle fokkers/eigenaren die hun Chilli Willi hengst op de keuring brengen veel succes wensen. We hopen er snel meer van te horen!

H&M Chilli Willi zelf is het resultaat van uitzonderlijke bloedlijnen en is een sterke, grote hengst die zijn kracht doorgeeft aan zijn nakomelingen. H&M Chilli Willi sprong zichzelf in de kijker met prestaties op het hoogste niveau, zoals met zijn overwinning op het Belgisch Kampioenschap in 2017 of die van de Grote Prijs in de Longines Global Champions Tour van Chantilly.

Een goedgekeurde hengst is natuurlijk de droom van elke fokker. Waag daarom zeker je kans op een nakomeling van Chilli Willi! Wil je hierover meer info? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.