1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Terwijl alle ogen vorige week gericht waren op het CHIO in Aken, blikken we toch ook graag even terug op de opmerkelijke prestaties van Jenny tijdens de CSI 2* in Peelbergen.

De veelbelovende Jenny liet duidelijk zien wat ze in haar mars heeft tijdens de CSI 2* in Peelbergen. Ze verzamelde er niet minder dan acht top-10 plaatsen en stond maar liefst vier keer op het podium, allemaal onder het toeziend oog van coach André.

Op donderdag ging ze meteen van start met een bronze medaille met Kwik Tweet en een bewonderenswaardige vierde plaats met K&T Geronimo in de 135. Bovendien behaalde ze nog een vierde plaats in de spannende 140 proef  met Flora d'Auzay.

Alsof het niets was zet ze de zelfde lijn door en triomfeert Jenny op vrijdag verder wanneer ze de Parkhotel Horst Prix (140) volledig domineert door de eerste plaats te behalen met Kwik Tweet en een opmerkelijke tweede plaats met K&T Geronimo. Ook zaterdag wist ze succesvol af te sluiten en snelde Jenny naar een zilveren medaille met K&T Geronimo in de 145m proef. Daarnaast behaalde ze nog een vierde plaats en een achtste plaats in de 140.

We zijn blij met Jenny's uitzonderlijke prestaties en haar passie voor de sport. Haar toewijding en talent blijven indruk maken, en we zijn ontzettend trots om haar in ons team te hebben. 

27/06 - 02/07/2023

Aachen CSIO5* Aachen DE

29/06 - 02/07/2023

Peelbergen CSI2* Peelbergen Equestrian Centre NL