1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

 

Hoe bereiden jij en je paard(en) zich optimaal voor op het buitenseizoen?

Een goede training van je paard betekent niet noodzakelijk dat je op oefenjumping moet gaan. Een training in een nieuwe omgeving, andere ondergrond en met hindernissen die je paard nog niet (goed) kent zijn voldoende! Daarom stellen wij onze graspiste ter beschikking voor jou en je paard, zo genieten jullie van een andere omgeving om te trainen, op eigen tempo.

Met twee volledige parcoursen op één terrein, ben je zeker van voldoende afwisseling zowel in hindernissen als hoogte.  Standaard staan de hoogtes 1.10M/1.15M en 1.20M/1.25M ter jullie beschikking en kan er steeds verhoogd worden naar 1.30/1.35M.

Trainen op onze graspiste kan vanaf 14 april steeds op woensdag, vrijdag en zaterdag. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal en efficiënt kan springen vragen we om je in te schrijven per mail naar info [at] philippaerts.be. Geef in je mail zeker de volgende informatie mee:

  • Gewenste dag
  • Voor- of namiddag
  • Aantal paarden
  • Aantal ruiters

Wij geven jullie vervolgens een tijdslot door. 

Het inschrijvingsgeld is €25 (excl. btw) per paard. Het aantal keren dat de parcoursen per paard gesprongen worden is vrij te kiezen, enkel het tijdslot dient gerespecteerd te worden.

Om onze graspiste in uitstekende conditie houden vinden de trainingen enkel plaats bij droog weer.

 

Voor meer informatie kan je ons bereiken op: +32 89 85 35 79 of +32 472 74 15 69