1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Le Blue Diamond van ’t Ruytershof start een nieuw hoofdstuk bij Lövsta Stuteri. Deze fantastische hengst is bekend om zijn indrukwekkende prestaties in zowel de sport als stoeterij en vormde reeds jaren een belangrijk lid van ons team. Uiteraard wuiven we hem met gemengde gevoelens uit, maar tegelijk kijken we uit naar wat de toekomst hem brengt.

Olivier, die een belangrijke rol speelde in de carrière van Le Blue blikt terug op mooie momenten samen, “Le Blue kwam in 2019 onder mijn zadel. Het is een eer geweest om hem jarenlang te mogen rijden, met geweldige momenten zoals onze overwinning in de finale van de Global Champions League Super Cup in Praag en de bronzen medaille op het Europees Kampioenschap in Riesenbeck. Herinneringen die ik voor altijd zal koesteren. Hij is een fantastische hengst met een gouden karakter, uitstekende techniek en een geweldige instelling.”


Thibault blikt ook terug op zijn tijd met Le Blue: “Het was ook voor mij een eer om Le Blue te mogen rijden. Met hem heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan op het hoogste niveau. Zijn geweldige houding maakt hem een gemakkelijke hengst om mee te nemen naar elke jumping. Het is een voorrecht geweest om hem te rijden en zoveel van hem te leren.”


Tot slot spreekt Ludo zijn dankbaarheid uit, “We willen Jan Vermeiren en Joris de Brabander bedanken voor het vertrouwen in ons met deze geweldige hengst en voor de vreugde die we hebben gehad doorheen deze samenwerking. We wensen de nieuwe eigenaren veel succes.”

Terwijl Le Blue Diamond van ’t Ruytershof naar Lövsta Stuteri vertrekt zijn we ervan overtuigd dat hij zal blijven groeien en we nog veel van hem zullen horen. We kijken ernaar uit om hem onder het zadel van zijn nieuwe ruiter hindernissen te zien overwinnen en wensen Lövsta Stuteri veel mooie momenten met deze fantastische hengst.