Nicola en zijn paard Katanga v/h Dingeshof zijn in de wereldbekermanche van Verona als derde geëindigd. De combinatie bleef zowel in het basisparcours als in de barrage foutloos. De zege was voor Ben Maher (Dallas Vegas Batilly) die 0.15 sec sneller was dan de Zwitser Steve Guerdat (Venard de Cerisy).  Nicola volgde op 1.55 sec. Olivier en H&M Legend of Love lieten tijdens het basisparcours twee balken uit de lepels vallen en eindigden als 23e. 

Nicola en Olivier reisden eerder deze week af naar het Italiaanse Verona om deel te nemen aan de wereldbeker. Voor de broers was het hun eerste wereldbekermanche van het jaar.  Nicola maakte zondagnamiddag meteen indruk en sprong met zijn dertienjarige merrie Katanga v/h Dingeshof naar een mooie derde plaats. “De twee maanden rust hebben Katanga goedgedaan. Twee weken geleden ben ik met haar naar Sentower getrokken en toen had ik er al een goed gevoel bij. Vandaag sprong ze heel goed. Met die vorm kunnen we opnieuw beginnen bouwen voor de rest van het seizoen. Volgende week gaat ze mee naar de finale van de Global Champions League in Praag”, zegt Nicola. Aan zijn derde plaats houdt Nicola 15 punten over. In de tussenstand na vier manches staat hij zestiende. 

Olivier kwalificeerde zich op zaterdag met een zevende plaats met zijn hengst Le Blue Diamond van 't Ruytershof voor de GP van zondagnamiddag. Voor die GP zadelde hij H&M Legend of Love op. “Eigenlijk sprong Legend goed hoor. Ik ben tevreden over haar vorm”, blikt Olivier terug. “De eerste fout die we maken is een rijfout. Vanaf dat moment probeerde ik met een snelle tijd toch nog een goed resultaat te behalen. Je neemt dan wat meer risico’s en dan weet je dat die tweede balk kan vallen, wat ook gebeurde.” Later deze week reist Olivier met H&M Miro af naar Praag waar hij zich vrijdag, samen met zijn broer en de andere teamleden van de Stockholm Hearts, wil kwalificeren voor de grote finale van zondag.

Thibault eindigde zondagnamiddag met Jumper D'Oase 28e in de GP van Maastricht. Op vrijdag eindigde hij met Jumper D'Oase derde in de kwalificatie voor de GP van zondagnamiddag. Eerder op de dag eindigde Thibault met Pompidou van het Kuilenhof derde in de CSI4*.

Anthony was de voorbije dagen aan de slag in Peelbergen. Zondagnamiddag lieten hij en Orchidee Van Dorperheide tijdens de CSI2* GP twee balken uit de lepels vallen, goed voor de 33e plaats.

09/11 - 12/11/2023

Verona CSI5*- W IT

09/11 - 12/11/2023

Peelbergen CSI2* NL

10/11 - 12/11/2023

Maastricht CSI4* NL