Ruiters en fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de start de tweede manche van de Longines Global Champions Tour in Miami -een van de mooiste evenementen op de kalender, gevolgd door nog een manche in Mexico. Olivier en zijn paarden H&M Legend of Love en Le Blue Diamond van 't Ruytershof zijn klaar voor twee weken competitie aan de andere kant van de oceaan. Eerste halte: Miami.

Olivier en zijn paarden werkten hard toe naar de Global Champions Tour van Miami, om zich voor te bereiden op de tweede manche van dit seizoen. Zoals gebruikelijk concurreren ze tegen de besten in de sport, en zal de concurrentie hevig zijn. H&M Legend of Love en Le Blue Diamond vertrokken vorige week al naar Miami, onder begeleiding van Olivier’s geweldige groom Coline. Tegelijkertijd arriveren hun teamgenoten van de Stockholm Hearts, Lillie Keenan en Malin Baryard-Johnsson, ook met hun paarden.

We wensen Olivier en zijn team veel geluk in deze spannende wedstrijd en kijken ernaar uit om hun resultaten te volgen terwijl ze het opnemen tegen enkele van de beste ruiters ter wereld. We delen zoals gewoonlijk hun resultaten op onze homepage en sociale media.

Na Miami gaan ze verder naar de Global Champions Tour van Mexico. Olivier's deelname, zowel individueel als als deel van de Stockholm Hearts zijn cruciaal in de Longines Global Champions Tour en League. De LGCT en GCL van Mexico begint op 20 april.

12/04 - 15/04/2023

LGCT Miami CSI5* Miami Beach US

19/04 - 30/04/2023

Gorla Minore CSI3*/ CSIYH Equieffe Equestrian Centre IT

20/04 - 23/04/2023

LGCT Mexico CSI5* Mexico City MX

20/04 - 23/04/2023

Sentower Park CSI**/CSI* & CSIYH Oudsbergen BE