1 / 2
2 / 2

 De nieuwe ranking is nog maar net binnen, en wij genieten van een moment van trots en tevredenheid. Maar liefst twee van onze referenties vallen op in de nieuwe Longines World Breeding Federation of Sporthorses-ranglijst met een eerste en tweede plaats!

Beste springpaard: Theo 160

De veelbelovendeTheo 160 kwam op 7-jarige aan bij ons op stal. Onder het zadel van Anthony werd al snel duidelijk dat dit paard buitengewoon talent bezat. Het duurde dan ook niet lang voordat Theo 160 de aandacht en bewondering van de anderen trok. Intussen  Onder vormt hij een dynamisch duo met Conor Swail en schittert hij als beste springpaard met maar liefst 4764 punten.

My Prins van Dorperheide: Een Sensatie uit Eigen Kweek

Op een nipte tweede plaats loopt ook My Prins van Dorperheide in de schijnwerpers. "Dat geeft natuurlijk extra veel voldoening. We kunnen niet anders dan dromen van zo'n resultaat van onze eigen fokkerij Stoeterij Dorperheide."  Dit uitstekende paard overwint hindernissen met zijn vermogen, kracht en toewijding. Terwijl My Prins de prestigieuze tweede plaats in de individuele ranglijst bemachtigt, is dit ook een mooie bevestiging van enorme potentieel dat in ons fokprogramma schuilt. My Prins is een getuigenis van de expertise en passie die we in elk aspect van onze fokpraktijken steken.

Om te zien dat niet één, maar twee van onze voormalige sterren zulk opmerkelijk succes behalen, is werkelijk een moment van trots en vreugde. Het weerspiegelt de inspanningen van ons hele team, zowel als sport- en handelsstal als als fokkerij. Dat maakt ons buitengewoon trots!