Het is weer zover! We heten iedereen van harte welkom op ons prachtige domein. Samen met de Landelijke Gilde afdeling Gruitrode organiseren we een fantastische open boerderijendag op Pinksterzondag. Dit is jouw kans om een kijkje te nemen achter de schermen en gezellig te babbelen met onze familie. Vanaf 11.00 uur in de ochtend tot na 18.00 uur zijn onze deuren wagenwijd geopend voor het publiek.

Op ons domein zijn er tal van activiteiten en demonstraties te beleven. Bewonder de kunst van het schapendrijven, bekijk de indrukwekkende landbouwmachines die tentoongesteld worden, en zie hoe de imker heerlijke honing maakt. Ook een hoefsmid laat zien hoe hij nieuwe hoefijzers plaatst. De plaatselijke LRV-afdeling zorgt voor nog meer spectaculaire demonstraties.

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom dan zeker langs, want we verwelkomen je graag met open armen!

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er bij ons aan toe gaat? Het belooft een dag vol plezier en ontdekkingen te worden! Kom dan zeker langs, want we verwelkomen je graag met open armen!

Waar moet je zijn? Oudsbergerweg 99, 3670 Oudsbergen

Tot zondag!

16/05 - 19/05/2024

LGCT Madrid CSI5* ES

16/05 - 19/05/2024

EEF Stutteri Ask CSIO3* DK

19/05/2024

Opendeurdag Philippaerts We Live Horses BE