Nicola en Thibault vinden we dit weekend terug in het Sentower Park, waar de eerste indoor van het seizoen van start gaat.

De broers Philippaerts gaan daar ook een serieuze ruiterwissel doen, want Nicola gaat Isoline van Dorperheide en Jaimi van Dorperheide eens proberen. Met Vallonia de Reville, de 8-jarige Kannan x Nonstop x Carvallo BB x Landgraf I merrie zagen we hem al eerder aan het werk.

Thibault neemt dan weer Ustina Sitte over van Nicola, en neemt ook D Cancarra A.C. mee, de hengst waarmee hij tijdens het EK in Göteborg prachtige resultaten boekte tijdens de U25-competities. Verder doet hij beroep op Vanessa des Hayettes, die medio september nog klasseringen onder hem behaalde tijdens de Gold wedstrijd in Lier.

De " Indoor Tour " in het Sentower Park loopt over 2 opeenvolgende weekends, en ook volgend weekend is er een deelname van Thibault, maar dan vergezeld van zijn jongste broer Anthony.

De 2de ronde van het BK afgelopen maand in Zangersheide moest dan nog wel worden gesprongen, maar Nicola en Ludo wisten dat het met de vorm van Chilli Willi goed zat, en de kansen op een titel kwamen wel erg dichtbij.

Foto vrij van rechten van Hellcrafts.

05/10 - 08/10/2017

Indoor Tour I Sentower Park CSI2* Opglabbeek BE

05/10 - 08/10/2017

Indoor Tour I Sentower Park CSI2* Opglabbeek BE