1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Nicola en Olivier Philippaerts bereiden zich momenteel voor voor het Europees Kampioenschap op de SNAI San Siro renbaan in Milaan. Terwijl Nicola en Tiffany Katanga v/h Dingeshof klaarstomen voor het EK, vormen Olivier en Coline een team met H&M Miro. Met veel enthousiasme kijken we uit naar de start op 30 augustus. In afwachting delen we alvast welke uitrusting een belangrijke rol zal spelen tijdens het EK voor zowel de jongens als voor hun paarden.  

Bescherming voor paard en ruiter 

Nicola en Olivier dragen beiden een cap van KASK. Het verschil zit ‘m in de details, Nicola draagt de KASK Dogma Chrome, Olivier de Dogma Carbon Shine. Een klein, maar onvergetelijke finishing touch: ze zijn beiden afgewerkt met de Belgische vlag. Terwijl wij onze hoofden beschermen, ligt de focus bij de paarden op hun pezen. Zowel Katanga v/h Dingeshof als H&M Miro  genieten de beste peesbescherming. We zijn al jaar en dag grote fan van Veredus en zullen dat dan ook niet veranderen tijdens het EK.  H&M Miro draagt vooraan de Veredus Kevlar Vento open front boots , gecombineerd met de Rear fetlock boot met schapenwol achteraan. Katanga springt met de gewone Veredus Olympus Vento voorgetten. 

CWD zadels: innovatie en design 

Nicola zweert bij de CWD 2GS terwijl hij met Katanga v/h Dingeshof springt. Dit zadel is vervaardigd met een carbon Kevlar Dynamick® boom, wat Katanga flexibiliteit en ondersteuning biedt tijdens het springen, tegelijkertijd behoudt Nicola een nauw contact met Katanga. Olivier anderzijds rijdt H&M Miro met een Classic zadel, voorzien van een houten zadelboom en polypropyleen zitvlak. Dit zadel geeft extra comfort aan H&M Miro, omdat het de drukpunten vermindert en draagt verder ook bij aan een goede bekkenoriëntatie. 

CWD hoofdstellen: Elegant en functioneel  

Nicola en Olivier gebruiken beiden een CWD-hoofdstel met 100% vegetaal gelooid leer, maar elk met een eigen unieke stijl. Nicola rijdt Katanga met het Raised French Noseband Hoofdstel met fancy stitching.  Olivier berijdt H&M Miro met het Harrie Smolders Classic hoofdstel. Dit hoofdstel biedt optimaal comfort dankzij het schuimkussentje op het kopstuk. Het klavertje vier op de neus is een mooie extra, zou het hun geluk brengen?

Parlanti laarzen en Roeckle handschoenen: stijlvol en praktisch   

Wat hun outfit betreft, zal de tweeling altijd stijlvol verschijnen met een outfit ontworpen door H&M. Beiden dragen daarnaast elegante en hoogwaardige Parlanti KK Boot/s laarzen, die zorgen voor optimaal comfort en stijl. Daarnaast bieden hun Roeckl-handschoenen een perfecte grip en een naadloze rijervaring.  

Ben je ook benieuwd naar welk eten en welke supplementen onze toppers krijgen tijdens grote wedstrijden, zoals het EK? Daarover lees je hier meer.  

Van elegante Parlanti-laarzen tot functionele CWD-zadels en hoofdstellen, ons team is uitgerust met het beste materiaal, dankzij onze partners. 

 

 

29/08 - 03/09/2023

European Championship CSI5* Milano, San Siro IT