Normaal zijn we op dit moment druk in de weer met de voorbereidingen voor de laatste en meest magische wedstrijd van het jaar: Jumping Mechelen. Daar sluiten we traditiegewijs het jaar af, in ons thuisland, omringt door veel van onze fans.  

2020 pakte echter helemaal anders uit dan ieder van ons had gehoopt of gewenst. Helaas zat ook Jumping Mechelen in het lijstje met afgelaste events. We zullen jullie dus moeten missen dit jaar, maar we blijven hoopvol voor de toekomst. De annulatie van Jumping Mechelen was voor Thibault niet de enige teleurstelling die 2020 bracht. "Ik was zo verheugd dat ik in 's Hertogenbosch de 5-sterrenjumping mocht mee rijden dit jaar.", legt Thibault uit, "Helaas stak covid-19 ook hier een stokje voor".

Maar in de tussentijd geven we de toekomst niet op, en we willen dat jullie dat ook niet doen. Blijf werken aan wat jullie willen bereiken.  De eerste 3 maanden van 2021 zien er voor Nicola alvast veelbelovend uit, "Ik neem Chilli Willi en Katanga mee naar Wellington om ons er voor te bereiden op een jaar dat hopelijk terug vol zit met sportieve uitdagingen". 

En ook in Olivier's hoofd spelen dezelfde woorden van teleurstelling en hoop, "De Olympische Spelen en Longines Global Champions Tour hadden de hoogtepunten van 2020 moeten worden. Helaas kwamen die hoogtepunten er niet. In maart start normaal de Global Champions Tour weer in Doha. Daarnaast zet ik ook al mijn hoop op de Olympische Spelen  in 2021, zodat we 2020 achter ons kunnen laten en van 2021 een nieuw sportief jaar kunnen maken". Ook Anthony zet al zijn hoop op 2021, "Hopelijk kan dit terug een jaar vol sportieve uitdagingen zijn, een paar jeugdwedstrijden en natuurlijk met traditioneel einde op Jumping Mechelen".

We wensen jullie een zalige Kerst en een fantastsich nieuw jaar waarin jullie dromen mogen uitkomen.