Onze prachtige graspiste

Iedereen met een passie voor onze sport kan erover meespreken. We missen dit jaar helaas veel mogelijkheden om onze jonge paarden optimaal te ontplooien.  Om dit op te vangen organiseren wij binnen een uniek kader meerdere trainingsdagen.

De trainingsdagen zijn gericht op paarden van 5 tot 7 jaar. Springen kan op 3 verschillende hoogtes (110/115 - 120/125 - 130/135), onafhankelijk van de leeftijd van het paard. Ruiters mogen zich met hun paard(en) dus inschrijven voor een hoogte naar wens, met maximum 1 proef per paard per dag.

De huidige coronamaatregelen schrijven voor om buitentrainingen te organiseren voor maximaal 20 personen. Daarom aanvaarden wij tot nader order hoogstens 8 ruiters in de voormiddag, elk met maximum 1 extra persoon. Hetzelfde principe hanteren we dan opnieuw in de namiddag.

Voorlopig stellen we elke woensdag en vrijdag onze bijzondere graspiste ter beschikking. Zodra de Corona maatregelen versoepelen zullen wij ook ons trainingsregime aanpassen naar bijvoorbeeld 1 dag per week, maar dan met meer inschrijvingen. Hierover informeren we jullie zo snel mogelijk.

Uiteraard willen wij onze graspiste in een uitstekende conditie houden en vinden de trainingen enkel plaats bij goed weer.

Onze eerste (gelimiteerde) trainingsdagen houden we op 27 en 29 mei en worden daarna wekelijks herhaald op woensdag en vrijdag.  Hiervoor kunnen jullie inschrijven door een mailtje te sturen naar info [at] philippaerts.be

Inschrijvingen lopen vanaf woensdag 20 mei elke week van woensdag 8u00 tot donderdagavond 17u00 voor de daarop volgende week. Vanaf het moment dat de plaatsen hiervoor volzet zijn, contacteren we u om de inschrijving in te plannen voor een nieuwe week.

 

Inschrijvingen per mail moeten de volgende gegevens bevatten:

 

  • Naam ruiter
  • Naam paard(en)
  • Pedigree (VxMxVVM)
  • Chipnummer
  • Voorkeursdag en voorkeursmoment (voor-of namiddag)
  • Hoogte
  • Bijlage: kopie van papieren van het paard

Het inschrijvingsgeld is €25  per proef.